Ochrana osobných údajov a cookies

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÝCH ÚDAJOV

Robíme všetko preto, aby ste sa u nás cítili bezpečne a prehlasujeme, že sme prijali všetky vhodné technické a organizačné opatrenia k zabezpečeniu osobných údajov. Vaše osobné údaje sú na našich serveroch šifrované.

Prevádzkovateľ

Prevádzkovateľom osobných údajov podľa § 5 písm. o) zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov (ďalej len „Zákon“) je Setraton s.r.o., Na Revine 11, 831 01 Bratislava, IČO: 31367461 (ďalej len: „prevádzkovateľ“).

Kontaktné údaje prevádzkovateľa sú:
telefón: +421 2 5465 3864-5
email: predaj@sluchatka.sk

Aké typy osobných údajov zbierame a načo ich potrebujeme

Žiadosti,
cenové ponuky a dopyty z webových formulárov

  • Meno a priezvisko
  • Telefónné číslo
  • E-mail

Newsletter

  • E-mail

Aké typy osobných údajov zbierame a načo ich potrebujeme platí pre e-shop

Prihlásenie
na webstránku

  • E-mail
  • Heslo

Registrácia
a nákup na webstránke

  • Meno a priezvisko
  • Adresa dodania
  • Telefónne číslo
  • E-mail

Fakturácia
a ekonomické náležitosti

  • Obchodný názov
  • Fakturačná adresa
  • IČO
  • DIČ
  • IČ DPH

Newsletter

Môžete sa prihlásiť k odoberaniu newslettera poskytnutím osobných údajov a tým vyjadríte súhlas s ich spracovaním na tieto marketingové účely (informácie o akciách, novinkách, výpredajoch, či súťažiach). Pre odhlásenie sa z odberu newslettera môžete požiadať kedykoľvek zaslaním emailu.

Prenos údajov do tretích krajín

Prevádzkovateľ nemá v úmysle odovzdať osobné údaje do tretej krajiny (do krajiny mimo EU) alebo medzinárodnej organizácii.

Zabezpečenie osobných údajov

Aby boli vaše osobné údaje u nás chránené, vykonali sme primerané technické, bezpečnostné a organizačné opatrenia v súlade s požiadavkami a nariadeniami platnej legislatívy. Všetky vaše osobné údaje v elektronickej podobe sú uložené na zabezpečených dátových serveroch.  

Ako dlho vaše osobné údaje uchovávame

Vaše osobné údaje uchovávame po dobu nevyhnutnú k výkonu práv a povinností vyplývajúcich zo zmluvného vzťahu medzi nami a uplatňovanie nárokov z tohto zmluvného vzťahu. 

Osobné údaje, ktorých uchovávanie je nevyhnutné pre splnenie všetkých našich povinností vyplývajúcich zo zákonného nariadenia musíme uchovávať po dobu stanovenú príslušným právnym predpisom a to bez ohľadu na vami udelený súhlas. Pri daňových a účtovných dokladoch je spravidla táto doba 10 rokov.

V prípade marketingových aktivít alebo v iných prípadoch, na ktoré ste nám udelili súhlas, uchovávame vaše údaje do doby odvolania vášho súhlasu. 

Vaše práva

V súvislosti s ochranou osobných údajov máte viaceré práva, ktoré si môžete uplatniť: - právo kedykoľvek odvolať váš súhlas so spracovaním osobných údajov

  • právo doplniť alebo opraviť osobné údaje
  • právo na prístup k údajom
  • právo na vymazanie osobných údajov
  • právo na obmedzenie spracúvania
  • právo vniesť námietku
  • právo na podanie sťažnosti
  • právo na prenos údajov

Právo na doplnenie a opravu

Ak sú vaše údaje nesprávne uvedené, môžete ich upraviť priamo v nastaveniach vášho užívateľského účtu alebo nás môžete priamo kontaktovať na e-mailovú adresu predaj@sluchatka.sk a požiadať o ich opravu a doplnenie. 

Prístup k údajom

Máte právo požiadať nás o prehľad údajov, ktoré o vás spracúvame, za akým účelom, komu ich poskytujeme, ako dlho ich budeme uchovávať a to prostredníctvom e-mailovej adresy predaj@sluchatka.sk

Právo na vymazanie osobných údajov

Máte právo požiadať nás o vymazanie vašich osobných údajov, ktoré spracúvame a to v prípade, že sú splnené nasledovné podmienky a nedotkne sa to údajov, ktoré musíme podľa zákona uchovávať (napr. faktúry):

  • Osobné údaje už nie sú potrebné na účely, na ktoré sa získali a boli spracované
  • Odvoláte svoj súhlas, na základe ktorého boli osobné údaje spracované a neexistuje iný právny základ pre spracovanie osobných údajov
  • Osobné údaje boli spracované nezákonne
  • Dôvodom pre výmaz je splnenie povinnosti podľa zákona, osobitného predpisu alebo medzinárodnej zmluvy
  • Ide o osobné údaje osoby mladšej ako 16 rokov

Právo na obmedzenie spracúvania

  • Máte právo požiadať nás o obmedzenie spracovania vašich osobných údajov v nsledovných prípadoch:
  • namietate správnosť osobných údajov, a to do doby než sa overí správnosť osobných údajov
  • spracovanie vašich osobných údajov je nezákonné
  • vaše osobné údaje už nepotrebujeme na účel spracúvania, avšak vy ich potrebujete pre uplatnenie, výkon alebo obranu vašich právnych nárokov
  • namietate podľa predchádzajúceho bodu so spracovaním vašich osobných údajov

Právo na vznesenie námietky

Máte právo namietať spracovanie vašich osobných údajov z dôvodu týkajúceho sa vašej konkrétnej situácie, ktoré je vykonané na základe nášho oprávneného záujmu vrátane profilovania založeného na týchto ustanoveniach. Máte tiež právo namietať voči spracovaniu vašich osobných údajov na účel priameho marketingu.

Právo na podanie sťažnosti

Máte právo podať sťažnosť na Úrad na ochranu osobných údajov v prípade, že sa domnievate, že vaše osobné údaje boli spracované v rozpore s platnými právnymi predpismi na ochranu osobných údajov. Kontaktné údaje nájdete tu https://dataprotection.gov.sk/uoou/sk/content/kontakt-0.

Súbory cookies

S cieľom zabezpečiť riadne fungovanie tejto webovej lokality ukladáme niekedy na vašom zariadení malé dátové súbory, tzv. cookie. Je to bežná prax väčšiny veľkých webových lokalít.

Čo sú súbory cookie?

Súbor cookie je malý textový súbor, ktorý webová lokalita ukladá vo vašom počítači alebo mobilnom zariadení pri jej prehliadaní. Vďaka tomuto súboru si webová lokalita na určitý čas uchováva informácie o vašich krokoch a preferenciách (ako sú e-mail, jazyk, filtrovanie, zoradenie, vyhľadávanie, nakupovanie), takže ich pri ďalšej návšteve lokality alebo prehliadaní jej jednotlivých stránok nemusíte opätovne uvádzať.

Ako používame súbory cookie?

Tieto webstránky používajú súbory cookies na zapamätanie si prihlásenia, produktov vložených do nákupného košíka, pre lepšie prispôsobenie reklám záujmom návštevníkov, pre nevyhnutnú funkcionalitu webstránok a štatistických údajov o návšteve web stránky.

Ako kontrolovať súbory cookie

Súbory cookie môžete kontrolovať alebo zmazať podľa uváženia – podrobnosti si pozrite na stránke wikipedia.org. Môžete vymazať všetky súbory cookie uložené vo svojom počítači a väčšinu prehliadačov môžete nastaviť tak, aby ste im znemožnili ich ukladanie. V takomto prípade však pravdepodobne budete musieť pri každej návšteve webovej lokality manuálne upravovať niektoré nastavenia a niektoré služby a funkcie nebudú fungovať.

Ako odmietnuť používanie súborov cookie

Používanie súborov cookie je možné nastaviť pomocou Vášho internetového prehliadača. Väčšina prehliadačov súbory cookie automaticky prijíma už v úvodnom nastavení.

Analytické Cookies

Táto stránka používa službu Google Analytics, ktorú poskytuje spoločnosť Google, Inc. (Ďalej len "Google"). Služba Google Analytics používa súbory cookies.

Služba Google Analytics  je rozšírená o súvisiace reklamné funkcie poskytované spoločnosťou Google, a to:
- prehľady zobrazení v reklamnej sieti Google,
- remarketing (zobrazovanie reklám v obsahovej sieti na základe videných produktov),
- rozšírené demografické prehľady (reportovanie anonymných demografických údajov).

Bližšie informácie o ochrane súkromia nájdete tu https://support.google.com/analytics/topic/2919631?hl=sk&ref_topic=1008008, pre odmietnutie týchto cookies si môžete inštalovať softvérový doplnok dostupný tu https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Mo200 n5|-|Plantronics sluchadla audio 628 s mikrofonom usb|-|Mobilna stanica poly elara 60 series|-|Mo300 n3|-|Plantronics cs540a dect eu|-|Plantronics hl10|-|Plantronics blackwire 5210 c5210 usb c ww|-|Mo200 musb|-|A10 01 s1 a cable|-|Plantronics sluchadla backbeat go 600 r seda|-|Plantronics herne sluchadla rig 400hx xbox one|-|Apc 45 ehs|-|Apc 82 ehs|-|Biway ii plx|-|Mo300 iphone 4s stereo|-|Sluchadla savi 7210 office mono|-|Plantronics savi w730 a dect|-|Plantronics sluchadla audio 355 s mikrofonom|-|Plantronics cs510a oth mon dect eu|-|Cable assy 2 5mm n1 to qd cisco|-|Mo300 iphone 4s|-|Plantronics herne sluchadla rig 500 pro hc konzoly|-|Mo300 musb|-|Plantronics voyager legend uc b235 emea|-|Ap15 a|-|Plantronics savi w720 a m dect|-|Spare cable assy coil cord 10ft 2 5mm to qd|-|Plantronics voyager legend cs b335 system bluetooth emea|-|Mo300 n5|-|Plantronics cs530a ote dect eu|-|App 5|-|Apv 66|-|Plantronics sluchadlo encorepro hw530 na jedno ucho s hacikom|-|Spare ehs 3 5mm cable|-|Plantronics calisto 7200|-|Aps 11|-|Spare cable assy modular to 8 way connector|-|Plantronics sluchadla backbeat 100 cierna|-|Kit y adapter trainer|-|Plantronics vista m22|-|Spare cable assy u10p j|-|Plantronics sluchadla backbeat 500 zelena|-|Plantronics herne sluchadla 100hx xbox one|-|Plantronics voyager 5200 uc b5200 ww|-|Mo300 e2|-|Plantronics savi w410 dect|-|Plantronics blackwire c435 pc headset emea|-|Cable assy 3 5mm qd spare|-|Plantronics savi w745 m dect|-|Plantronics herne sluchadla 100hs playstation 4